Lots i tubs

Regala natura, proximitat i territori!

Caixa ESPECIAL XOCOLATA

Caixa de tres melmelades de 40GR pensades per maridar amb xocolata. Ideal per regalar o sorprendre en qualsevol trobada gastronòmica

Lot Aiguaviva

Aquest Lot inclou una caixeta ESPECIAL FORMATGE (3 melmelades de 40gr de fruits diferents),  1 pot d’olives arbequines ecològiques Verol, 2 melmelada ecològiques  amb el nou format Premium i 1 gelosia (infusió gelificada)

Lot Marmellar

Aquest Lot inclou  1 ampolla de vi “Un sol cel”. 1 pot d’olives arbequines ecològiques Verol. 1 melmelada ecològica  amb el nou format Premium i 2 gelosies (infusions gelificades)

Lot Selma

Aquest Lot inclou  1 ampolla de vi “Un sol cel”. 1 pot d’olives arbequines ecològiques Verol. 3 melmelades ecològiques  amb el nou format Premium i 4 gelosies (infusions gelificades)

Tub 3 gelosies ecològiques

Tub de cartó on pots triar les 3 gelosies que vulguis. Les gelosies és un nou concepte de prendre infusions que et sorprendrà. Són infusions gelificades. Obrir i menjar! Pots triar entre les 10 infusions diferents que tenim. Silvestres que recol.lectem manualment a la Serra del Montmell : Farigola, romaní i saüc. I les clàssiques: Fonoll, camamilla, til.la, menta poliol, espígol, anís estrellat i te verd amb gingebre.

Tub melmelades eco 3 sabors (140grx3)

Tub de cartó on pots triar els 3 sabors.  Fruits silvestres que recol·lectem de forma manual a la Serra del Montmell (Baix Penedès). Saüc, mora, gavarrera i cirera de pastor

Tub melmelades 7 sabors

Tub de cartó on  trobaràs totes les melmelades que elaborem. Descobriràs els 7 sabors més intensos de la natura. Saüc, mora, aranyó, gavarrera, arç blanc, serves i cirera de pastor.

Caixa ESPECIAL FORMATGES

Caixa de tres melmelades de 40GR pensades per maridar amb formatges. Ideal per regalar o sorprendre en qualsevol trobada gastronòmica

Gelosies, el poder de les infusions!